🎥 Frederik Frison geeft hilarische (en zeer treffende) Peter Sagan-imitatie ten beste aan Philippe Gilbert

Alsof je Peter Sagan zelf hoort praten! Frederik Frison van Lotto-Dstny is echt een heel goede imitator. En Philippe Gilbert kan er hard om lachen!

Lotto Dstny cycling team RIDERS 2023

Frederik Frison had gisteren alle reden om vrolijk te zijn na afloop van de Waalse semi-klassieker Le Samyn. Zijn ploeggenoot Milan Menten won immers enigszins verrassend de sprint van een uitgedunde groep en greep de zege. Na afloop verruilde hij de koersbroek voor een lolbroek en trakteerde hij ons op een Peter Sagan-imitatie.

Dat deed hij in een interview bij Philippe Gilbert, die tegenwoordig als (motor)verslaggever werkt bij Eurosport/GCN. De twee waren vorig seizoen nog ploeggenoten en daar zal Frison in de bus ongetwijfeld ook vaak Sagan na hebben gedaan.

Gilbert vroeg hem nu om het ook (nog eens, want hij deed het al eerder) voor de camera te doen en daar ging de goedlachse Belg uit een wielerfamilie maar al te graag op in. Hieronder zie je de hilarische beelden. Gilbert moet er hard om lachen en wij geven hem gelijk, want het is ook een treffende imitatie!

Frederik Frison werd gisteren zelf 23ste in Le Samyn. We zien hem komend weekend weer terug in koers. Dan rijdt hij niet de Strade Bianche, maar de kleinere Belgische koers GP Jean Pierre Monseré. Vorig jaar was hij ook actief in de Tour de France voor Lotto.

Pelotonpraat
  • Photo: Gregory van Gansen/PN/Cor Vos © 2023