HomeNieuws5 kanshebbers voor Milaan-Sanremo die je in de favorietenlijstjes niet hebt gehoord

5 kanshebbers voor Milaan-Sanremo die je in de favorietenlijstjes niet hebt gehoord

Milaan-Sanremo is de enige koers die gewonnen kan worden door tientallen renners. Aan deze kanshebbers heeft nog niemand gedacht.

Neilson Powless

Milaan-Sanremo is misschien niet het meest ideale parkoers voor Neilson Powless, maar de Amerikaan is al het hele jaar in topvorm en de kans dat hij er na de Poggio nog bijzit, is groot. Is er op de Via Roma geen controle meer, kan iemand als Powless daar zomaar van profiteren.

Fred Wright

Bahrain-Victorious heeft met Matej Mohoric een absolute kopman, terwijl Jonathan Milan een sprinter is die een heuveltje kan overleven. Sowieso heeft de ploeg een ijzersterke formatie, want ook Pello Bilbao, Damiano Caruso en Fred Wright worden niet gelost op de Cipressa. Die laatste is bovendien ook nog rap aan de meet.

Alex Aranburu

Nee, Alex Aranburu wordt niet genoemd bij de kanshebbers voor Milaan-Sanremo, terwijl de Spanjaard toch al twee keer zevende werd in het eerste monument van het jaar. Aranburu heeft bij Movistar een vrijgeleide, maar met Ivan García Cortina heeft de ploeg wel nóg een schaduwkopman.

Bryan Coquard

Jasper Philipsen is een sprinter waarvan gezegd wordt dat hij een snelle man is die een heuveltje kan overleven, maar Bryan Coquard moet dat ook kunnen. De Fransman van Cofidis won in de Tour Down Under zijn eerste WorldTour-koers. Coquard deed pas twee keer mee aan Milaan-Sanremo. Vorig jaar werd hij 37ste.

Danny van Poppel

Bij BORA-hansgrohe gaan ze vol voor Sam Bennett, maar de kans dat de Ier er na de Cipressa en Poggio erbij zit, lijkt klein. Danny van Poppel zou de heuveltjes makkelijker moeten kunnen overleven, en de Brabander kan met zijn snelle benen zomaar verrassen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Geen update meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Laatste artikelen

Demi Vollering en Lotte Kopecky gaan voor andere aanpak: ‘Als we samen in Oudenaarde rijden, zullen we gesproken hebben’

Het is een niet geheel ondenkbaar scenario: net als in Strade Bianche blijken Demi...

Van Steenbeekdries tot Kanarieberg: de 10 Vlaamse helingen met de mooiste namen

De dag van de Omloop, de dag dat we voor het eerst weer al die hellingen met prachtige namen horen - zo slecht als de kasseien liggen, zo mooi zijn de namen. Dit zijn volgens ons de 10 mooiste heuvelnamen in Vlaanderen!

🎥 Hilarische beelden! Vloekend en tierend de Koppenberg op ‘fietsen’ tijdens de toertocht van de Ronde van Vlaanderen

Iedereen die de toertocht van de Ronde van Vlaanderen heeft gereden, weet: de Koppenberg is lopen. Sommige mensen zijn het daar niet mee eens en dat levert fantastische beelden (en geluiden) op...

Loeisterke Kaden Groves schrijft Volta Limburg Classic op zijn naam

De Volta Limburg Classic, met onder andere Thijs Zonneveld aan de start namens BEAT...

Meer zoals dit

Demi Vollering en Lotte Kopecky gaan voor andere aanpak: ‘Als we samen in Oudenaarde rijden, zullen we gesproken hebben’

Het is een niet geheel ondenkbaar scenario: net als in Strade Bianche blijken Demi...

Lefevere doet boekje open over wereld van sportsponsoringbureaus: ‘Met één zo’n farizeeër liggen we nog altijd in proces’

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat supermarktketen Jumbo na 2024 stopt of...

Van waterdragers tot topfavorieten: dit zijn de 11 Nederlanders die meedoen aan de Ronde Van Vlaanderen

1) Mathieu van der Poel Met Mathieu van der Poel hebben we uiteraard een topfavoriet...