🎥 Alpecin-Deceuninck toont met geweldige aftermovie uitzinnige sfeer na zege Van der Poel

Benieuwd naar een blik achter de schermen bij de fenomenale zege van Mathieu van der Poel? Bekijk dan zeker deze aftermovie!

Mathieu van der Poel haalde in Milaan-Sanremo één van de allerstrafste stoten uit zijn carrière uit. Met een verschroeiende demarrage op de Poggio reed hij zomaar even Tadej Pogacar, Wout Van Aert en Filippo Ganna los uit het wiel. Van der Poel gooide zich naar beneden in de afdaling, finishte solo op de Via Roma en won op die manier zijn tweede monument.

De ontlading na de finish was uiteraard heel groot. Van der Poel vloog meteen in de armen van zijn vriendin Roxanne en werd langs alle kanten omhelst en gefeliciteerd door ploegmakkers, entourage en collega-renners. Op YouTube plaatste zijn team Alpecin-Deceuninck een video van hoe het er aan toeging na de finish en in de bus. Bekijk de beelden hieronder!

Vrijdag zien we Van der Poel al terug in actie tijdens de E3 Saxo Classic. Dat is meteen ook zijn laatste voorbereidingswedstrijd richting Ronde van Vlaanderen, die over minder dan twee weken (2 april) al plaatsvindt. Ook Wout Van Aert en Tadej Pogacar zijn er vrijdag tijdens de E3 bij!

Pelotonpraat
  • Photo: YouTube/Alpecin - Deceuninck