🎥 Renners AG2R 'ontgroenen' debutant Parijs-Roubaix en hangen helm in spoorboom bij verkenning

Als neoprof heb je het zwaar bij AG2R... Michael Schär is namelijk een echte lolbroek en uiteraard zijn de jonkies het slachtoffer.

Kuurne - Bruxelles - Kuurne 2023

Je zult maar bij Maichael Schär in de ploeg zitten.. De Zwitser is een echte practical joker. Een poosje geleden nam hij al eens een nepslang mee op training om de boel op stelten te zetten en in de verkenning voor Parijs-Roubaix had hij zijn lolbroek ook weer aan.

Ditmaal was het slachtoffer een neoprof, zo valt te lezen in het bijschrift van het filmpje dat hij gisteren op Instagram plaatste. We hebben de startlijst even doorgenomen en kwamen er op die manier achter dat de 20-jarige Fransman Pierre Gautherat het slachtoffer was van zijn grappen en grollen.

Bij een spoorwergovergang hielden ze waarschijnlijk even pauze en zette de jonge Fransman z'n helm af. In een onbewaakt moment greep Schär die en bond het vast aan de spoorboom. Nou, toen kwam er een trein en stond Gautherat dus mooi te kijken.. Hieronder zie je de beelden.

Gautherat is een talentvol renner voor het kasseienwerk, want in februari werd hij knap zevende in Le Samyn, de koers die weleens de Waalse Parijs-Roubaix wordt genoemd. Schär heeft meer om z'n grappen kunnen lachen dan om z'n resultaten tot dusver dit seizoen. De ervaren Zwitser z'n beste resultaat was een 39ste plek in de Cadel Evans Great Ocean Race.

Pelotonpraat
  • Photo: Nico Vereecken/PN/Cor Vos © 2023