🎥 Chaos in Het Bos: Fred Wright glijdt over de kasseien en daar ligt iedereen (onder wie Dylan van Baarle)

Er zijn amateurbeelden van de grote valpartij in het Bos van Wallers, waarbij ook Dylan van Baarle betrokken was. Je kunt goed zien wat voor chaos het is!

Dylan van Baarle hield er de nodige breuken en een avontuur in een enigszins schimmig Frans ziekenhuis aan over. Het Bos van Wallers kan keihard zijn in Parijs-Roubaix. De uittredend winnaar ging er tegen de kasseien en was verre van de enige.

Het was domino in het even befaamde als beruchte bos. Op amateurbeelden die op Instagram staan is dat goed te zien. Fred Wright is als eerste de Sjaak nadat hij door een lekke voorband niet meer overeind kan blijven. Hij maakt een schuiver van jewelste.

Als de camera weer naar rechts gaat, zie je de ravage die het aanricht. Je komt - zoals je ziet - met een enorme snelheid Het Bos in, dus als er één iemand gaat, is er geen houden meer aan. Als je heel goed kijkt, zie je ook Dylan van Baarle er bij liggen in de linkerhoek van het beeld.

Van Fred Wright is niet bekend wat hij precies aan de fikse flijpartij overhield, maar voorlopig staat hij gewoon op de startlijst van de Brabantse Pijl aanstaande woensdag. Dylan van Baarle zou daar sowieso niet aan de start staan, maar hij ligt er wel een tijdje uit. Hij kan zich na het herstel gaan voorbereiden op de Tour de France.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram @opaisdociclismo