Specialized organiseert op 7 mei graveltocht voor kinderen met ADHD

Op zondag 7 mei organiseert Specialized “Specialized SUPER SUNDAY”. Met een gravel toertocht, een klimcriterium én een avondcross is er voor ieder wat wils. Ook als niet-fietser ben je natuurlijk welkom: er is live muziek (DJ) en onder het genot van een burger en een drankje kun je de rijders aanmoedigen. Kinderen zijn ook welkom!

 

Special Brains Gravel Toertocht voor het goede doel

Buiten zijn is altijd fijn. Op de fiets kun je al je energie kwijt, zeker als je ADHD hebt. Om meer bewustzijn te creëren over ADHD, slaan Specialized en Impuls & Woortblind de handen ineen met de Special Brains Gravel Toertocht in de mooie omgeving die Arnhem te bieden heeftVan de opbrengst organiseert Impuls & Woortblind later dit jaar, samen met Oudervereniging Balans, een mooi evenement voor kinderen met ADHD en hun ouders. Schrijf je HIER in voor de Special Brain Gravel Toertocht met keuze uit verschillende afstanden.

Arnhems Buiten Klimcriterium

Vorig jaar vond de eerste editie van het Arnhems Buiten Klimcriterium plaats. Een zware ronde met behoorlijk wat hoogtemeters rondom het prachtig gelegen kantoor van Specialized. Amateurs, Masters 40+, Nieuwelingen en Junioren kunnen zich nu HIER inschrijven op de website van de KNWU.


Crossen op Arnhems Buiten

In de avond nog energie voor een cyclocross? Voor het eerst wordt dit jaar ook een cyclocross georganiseerd. Deze gaat volledig over het terrein van Arnhems Buiten. Ook als je geen KNWU-licentie hebt, kun je meedoen, want er is een speciale editie voor niet-licentiehouders.