📸 Instagrammer ontwerpt 'Lamborghini-Deceuninck'-shirtje voor Mathieu van der Poel (en de gebroeders Roodhooft krijgen een nieuwe auto)

Mathieu van der Poel is sinds kort ambassadeur van Lamborghini. Dat bracht een wielershirtjesontewerper op een idee..

Mathieu van der Poel poseerde onlangs op Instagram met een peperdure Lamborghini Urus S. Althans, voor de gewone sterveling peperduur; MVDP kreeg 'm voor niks in een deal met het Italiaanse automerk, waarbij hij ambassadeur van ze wordt.

Het bracht de Belg Stijn Dossche op een idee. Met zijn Stycle Design ontwierp hij al de shirts waarin Intermarché-Circus-Wanty en Israel-Premier Tech dit seizoen echt rijden, maar hij zet op Instagram ook vele ontwerpen van virtuele shirts, zoals bijvoorbeeld IKEA-Jumbo.

Met de deal van Van der Poel was het ontwerp voor Lambroghini-Deceuninck snel bedacht. De uitvoering ziet er zo uit en is bijzonder fraai wat ons betreft. Let vooral ook op de bekende stier van Lamborghini die op de achtergrond terugkomt in het shirtje.

De gebroeders Roodhooft zullen ook wel kunnen leven met het ontwerp, want als je swipet kun je zien dat van de Lamborghini ook een mooie ploegleidersauto valt te maken..

Mathieu van der Poel heeft nog eventjes om in z'n Lamborghini te toeren, maar in mei gaat hij op Hoogtestage in het Franse ski-oord La Plagne. In juni zal hij als voorbereiding op de Tour de France de Ronde van Zwitserland voor z'n rekening nemen. Naast de Tour is het WK in Glasgow een groot doel. Wellicht zal hij daar ook nog het WK mountainbiken voor z'n rekening nemen.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Mathieu van der Poel