🎥 Heerlijke beelden! Zoontje Mark Cavendish krijgt bevoorrading bij rondje door het huis op de fiets

Mark Cavendish heeft z'n wielergenen duidelijk doorgegeven aan zoontje Casper. Hij krijgt bij een rondje door het huis bevoorrading vanuit de keuken. Schitterend!

zoontje cavendish krijgt bidon

De appel valt niet ver van de boom en jong geleerd is oud gedaan. Die twee spreekwoorden combineert Casper Cavendish, het zoontje van Mark, in een heerlijk filmpje dat mevrouw Cavendish vorig jaar op Instagram zette. Leuk om nog eens te bekijken nu Mark Cavendish gisteren z'n 35ste etappezege in de Tour de France pakte. 

Volleerd prof

In het filmpje blijkt Casper even verzot op wielrennen als z'n vader. Het jochie rijdt op een racefietsje een rondje door het huis en pakt als een volleerd prof een bidon aan van Cav z'n vrouw en de moeder van Casper, Peta.

Ze schrijft bij het heerlijke filmpje dat kleine Casper altijd op z'n fiets zit en vraagt zich af wat zijn bijnaam zou moeten zijn als die Mark de 'Manx Missile' is. Kijk dit filmpje en je kunt er de hele dag tegenaan, gegarandeerd! Misschien neemt Casper het record ooit wel over van z'n vader... 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Peta Todd (@petatoddlar)

Vandaag weer een kans

Mark Cavendish pakte gisteren - toch wel verrassend - dus zijn 35ste ritzege in de Tour. Vandaag krijgt hij de kans op een 36ste, want er staat opnieuw een sprintetappe op het programma. Het peloton rijdt door een glooiend landschap naar de mosterdstad Dijon. 

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Peta Toddlar