📸 Wout van Aert lacht met hoogzwangere vrouw: 'Fat people are harder to kidnap'

Wout van Aert en vrouwlief Sarah De Bie, die hoogzwanger is, vertoeven op dit moment in de Zwitserse bergen.

Tour de France 2022 stage 21

Wout van Aert hervat op 11 juni in de Ronde van Zwitserland eindelijk terug de competitie. Ook Remco Evenepoel en Tom Pidcock zullen daar aan de start staan. Mathieu van der Poel daarentegen kiest voor een Belgisch ommetje richting Tour.

Van Aert nam enkele dagen geleden al het vliegtuig naar Zwitserland. Hij werkte er enkele trainingen af op de gravelfiets langs de fenomale berglandschappen in de regio van Sankt Moritz. Op Strava deelde hij enkele fraaie plaatjes van zijn trainingsritjes, die u hieronder kan bekijken!

Ook zijn echtgenote Sarah De Bie is meegereisd naar Zwitserland. De twee verwachten in juli hun tweede kindje en dus is Sarah nu hoogzwanger. Op Instagram dolde Van Aert met haar iets zwaardere lichaam.

Toen ze het burgerrestaurant Pier 34 in Sankt Moritz passeerden, nam hij namelijk een foto van zijn zwangere vrouw terwijl ze poseert naast een bord met een opvallende boodschap: 'Fat people are harder to kidnap', viel er te lezen. In een tweede Instagramverhaal zoomde Van Aert nog eens in op het opschrift zodat zijn 841.000 volgers het mopje zeker zouden begrijpen.

Foto: Instagram/Wout van Aert

Het tweede kindje wordt overigens verwacht in de periode dat Van Aert de Tour en het WK betwist. Dat worden dus drukke dagen, al kan het mentaal ook een ferme opsteker zijn. In 2021 verwelkomden ze al een zoontje dat de naam Georges kreeg. Hij is nu twee jaar oud.

Pelotonpraat
  • Photo: Luca Bettini/SCA/Cor Vos © 2022