📸 Bizar beeld! Geraint Thomas laat verschil in lichaamsbouw ploeggenoten Ganna en Tulett zien met hilarische foto

In één Ganna passen twee Tuletts... Bekijk de foto die Geraint Thomas tijdens een training maakte hieronder.

Giro dÕItalia 2023 - 106th Edition - Teams Presentation

Geraint Thomas is altijd in voor een mooie post op Twitter. De nummer twee uit de Giro van dit jaar beschikt over een goed gevoel voor humor en dat bleek onlangs maar weer eens toen hij zijn volgers trakteerde op een bijzondere foto van twee ploeggenoten bij INEOS Grenadiers.

De Welshman is in Andorra aan het trainen met Filippo Ganna en de jonge Brit Ben Tulett om de Vuelta (en het WK in Glasgow) voor te bereiden, terwijl veel andere toprenners op dit moment natuurlijk actief zijn in de Tour de France.

Thomas zat daar op een gegeven moment in het wiel van de twee en hem viel iets op. Of ja, je het is ook eigenlijk niet over het hoofd te zien: het verschil in lichaamsbouw tussen reus Ganna en kleintje Tulett. Thomas maakte een foto en zette die op Twitter met de hashtag #hommanytulettscanyougetinaganna

Volgens de website ProCyclingStats is Filippo Ganna 83 kilo bij 1 meter 93, terwijl Ben Tulett volgens diezelfde website 1 meter 69 is en 56 kilo weegt. Nou, dat levert dus dit bijzondere beeld op. Ganna hoeft eigenlijk nooit bij Tulett in het wiel te gaan zitten, want daar heeft hij helemaal niks aan...

Geraint Thomas krijgt in de Vuelta opnieuw tegenstand van zijn opponenten uit de Giro, want ook Primoz Roglic en Remco Evenepoel zullen acte de présence geven in Spanje. Of de Welshmen ook hulp zal krijgen van het opmerkelijke duo uit dit artikel of bijvoorbeeld Thymen Arensman is nog niet bekend.

Pelotonpraat
  • Photo: Ilario Biondi/SCA/Cor Vos © 2023