🎥 Lotte Kopecky springt uit vliegtuig, Mathieu van der Poel trekt skilatten aan

De twee wereldkampioenen gooien nog even de riem af alvorens ze het nieuwe wegseizoen op gang trappen.

Lotte Kopecky opent donderdag haar wegseizoen in de UAE Tour. De wereldkampioene is al gearriveerd in de Verenigde Arabische Emiraten en ging er in aanloop naar de vierdaagse rittenkoers de toerist uithangen.

kopecky sprong samen met een instructeur en een parachute uit een vliegtuig met uitzicht op het eiland Palm Jumeirah. Het eiland ligt voor de kust van Dubai, heeft de vorm van een palmboom en staat bekend om de vele glamoureuze hotels, chique restaurants en luxueuze flats. De beelden:

Mathieu van der Poel doet het in aanloop naar het wegseizoen iets rustiger aan. Hij geniet momenteel in de bergen na van zijn wereldtitel veldrijden. Maandag vertoefde de wereldkampioen nog op de golfbaan. De beelden:

Foto: Instagram/mathieuvanderpoel
Foto: Instagram/mathieuvanderpoel

Mathieu van der Poel is de enige wereldtopper die zijn programma nog niet heeft bekendgemaakt, maar het is al zo goed als zeker dat hij zijn eerste koers in Italië zal betwisten. Milaan-San Remo is de meest voor de hand liggende keuze, maar ook de Strade Bianche en Tirreno-Adriatico zijn opties.

Pelotonpraat
  • Foto: Instagram/lottekopecky