🎥 Lotte Kopecky kreeg tik op de billen van toeschouwer tijdens Gent-Wevelgem

In Gent-Wevelgem was een man wat al te vrijpostig en gaf hij Lotte Kopecky een tik op de billen. Er zijn beelden van.

Gent-Wevelgem 2024 women

In de E3 Saxo Classic werd Mathieu van der Poel al bejegend door 'wielerfans' die zich niet gedroegen op het parkoers. Duimpjes omlaag, boegeroep en middelvingers, de wereldkampioen had het zwaar te verduren in de semiklassieker die hij voor het eerst won.

Tik op de billen

Maar ook de wereldkampioen bij de vrouwen had last van een fan afgelopen zondag in Gent-Wevelgem. Een man op de Kemmelberg vond het nodig om Lotte Kopecky een tik op de billen te geven bij het passeren.

Daarbij moet wel worden aangetekend dat we de bedoelingen van de man niet kennen natuurlijk. Het kan ook gaan om een 'aanmoediging', maar dan alsnog: niet doen!

Saar De Reu twitterde de beelden en schreef in een tweet eronder ook nog dat ze dit veel vaker ziet als ze zelf bij de koers is. De rensters zelf zitten er - uiteraard - ook totaal niet op te wachten, schrijft ze.

Hier zie je de vertraagde beelden.

Programma Lotte Kopecky

Lotte Kopecky rijdt komende dagen uiteraard de Vlaamse kasseienklassiekers en Parijs-Roubaix. Ze is woensdag eerst te bewonderen in Dwars Door Vlaanderen, rijdt zondag de Ronde van Vlaanderen en een week erna hoopt ze haar eerste kassei in de wacht te slepen in Roubaix.

Maar Kopecky hoopt ook op succes in de Ardense klassiekers, waar we de Amstel Gold Race ook maar even bijrekenen. De wereldkampioene rijdt dus die koers in Limburg, maar trekt ook nog door tot Luik-Bastenaken-Luik.

Hoe het verdere programma van de Kopecky eruit zal zien, is nog niet helemaal bekend; de Belgische wil vooral vlammen op de Olympische Spelen in Parijs, waar ze zwoel ambities op de baan als op de weg heeft.

Achtergrond
  • Photo: Rafa Gomez/SCA/Cor Vos © 2024