Steegmans vindt eindelijk ploeg: Trek Factory Racing

Steegmans vindt eindelijk ploeg: Trek Factory Racing

Gert Steegmans heeft uiteindelijk toch een ploeg gevonden voor het komende seizoen. De 34-jarige kreeg bij de ploeg van Patrick Lefevere te horen dat er geen plaats voor hem was. Na lang zoeken werd dus onderdak gevonden bij Trek Factory Racing.

Steegmans is opgelucht dat hij een ploeg heeft. ,,Ik ben blij dat ik eindelijk een team heb voor 2015. Ik heb hard getraind de afgelopen weken en nu kan ik me focussen op het nieuwe seizoen zonder me zorgen te hoeven maken over onderhandelingen. Trek is een mooi team en heeft een goede begeleidingsstag. Het is een jong team maar het management heeft een duidelijke visie op de toekomst."

Met het aantrekken van Steegmans heeft Trek Factory Racing de selectie compleet voor volgend seizoen en bestaat uit de volgende namen:Eugenio Alafaci (Ita), Julian Arredondo (Col), Fumiyuki Beppu (Jap), Matthew Busche (Vst), Fabian Cancellara (Zwi), Marco Coledan (Ita), Stijn Devolder (Bel), Laurent Didier (Lux), Fabio Felline (Ita), Markel Irizar (Spa), Bob Jungels (Lux), Bauke Mollema (Ned), Giacomo Nizzolo (Ita), Yaroslav Popovych (Oek), Grégory Rast (Zwi), Hayden Roulston (Aus), Fränk Schleck (Lux), Jesse Sergent (Aus), Fabio Silvestre (Por), Gert Steegmans (Bel), Jasper Stuyven (Bel), Boy Van Poppel (Ned), Danny Van Poppel (Ned), Kristof Vandewalle (Bel), Calvin Watson (Aus), Riccardo Zoidl (Oos), Haimar Zubeldia (Spa)