Roompot-Orange Cycling maakt selectie compleet

Roompot-Orange Cycling maakt selectie compleet

De nieuwe ProContinentale-formatie Roompot-Orange Cycling heeft de selectie voor 2015 compleet. De laatste toevoegingen aan het team zijn Tim Kerkhof, Etienne van Empel en Mike Terpstra.

Kerkhof komt over van de Belgische opleidingsformatie Etixx en werd dit jaar in Ootmarsum Nederlands Kampioen bij de beloften. Van Empel maakt de overstap van Rabobank Development Team. Het Gelderse talent staat te boek als een goede klimmer, hij reed een aantal goede resultaten in Franse rittenkoersen. De derde renner die de selectie compleet maakt is Mike Terpstra. De Noord-Hollander heeft dit jaar naam gemaakt in Tour du Piemont-Vosgien waar hij een etappe op zijn naam schreef.

Met de toevoeging van deze drie renners heeft de formatie van Michael Boogerd de formatie compleet. ,,In slechts een paar maanden tijd zijn wij er in geslaagd een behoorlijk uitgebalanceerde ploeg van jongens die passen bij de uitgangspunten van Roompot-Orange Cycling bij elkaar te brengen", verklaart Boogerd.

Selectie Roompot-Orange CyclingASSELMAN, JesperDE VRIES, BerdenDE MAAR, MarcDUYN, HuubGROENEWEGEN, DylanHONIG, ReinierHOOGERLAND, JohnnyKERKHOF, TimKREDER, WesleyKREDER, MichelKREDER, RaymondLAMMERTINK, MauritsLOOIJ, AndreSLIK, IvarTERPSTRA, MikeVAN GINNEKEN, SjoerdVAN GOETHEM, BrianVAN EMPEL, Etienne(via Procyclingstats)