Soap Manuela Fundación duurt voort: 'We begrijpen er niets van'

Gisteren werd bekend dat Mitchelton-Scott toch niet in zee gaat met Manuela Fundación. Bij die laatste partij begrijpen ze daar niets van, zo vertelt Stefano Garzelli. Volgens de Italiaan, die bij de stichting betrokken is, was alles in kannen en kruiken: "De auto's werden bestickerd, er was kleding... Ik snap niet waarom Ryan dit nu doet."
Soap Manuela Fundación duurt voort: 'We begrijpen er niets van'

De Italiaan spreekt zijn verwondering uit in het Spaanse Marca. "We zijn zeer verrast. Er komt een verklaring door Manuela Fundación waarin we aangeven dat er een contract ondertekend is met Shayne Bannan (general manager van GreenEDGE Cycling, red.) en waarin alles gespecificeerd is. We begrijpen niet waarom Gerry Ryan (CEO van GreenEDGE) dit nu doet. We willen doorgaan en willen niet dat ons imago wordt beschadigd, daarom komen we ook met een verklaring."

"Van mijn kant kan ik alleen maar zeggen dat we verbaasd zijn, omdat het allemaal was ondertekend, inclusief details", gaat hij verder. Ook benadrukt hij dat de stichting door wil in de wielersport. "We zullen hier of elders in de wielersport terechtkomen."

  • Mitchelton-Scott

Laatste nieuws