BORA-manager in Sagan Soap: 'Peter hoort bij ons DNA, praten over contractverlenging' 

Weer een nieuwe wending in de geruchten over de toekomst van Peter Sagan, die zelf ook nog wat te zeggen heeft.
peter sagan

De afgelopen week lekte uit dat de toekomst na 2021 bij de ploeg van Patrick Lefevere - en bij die deal zou dan nadrukkelijk fietsleverancier Specialized betrokken zijn - zou liggen. Ralf Denk, de manager van Bora, met wie - toeval of niet - Lefevere nog een robbetje heeft uit te vechten, meldt nu op de Duitse website van het magazine Tour dat het wat hem betreft niet zover komt.

Hij is plotseling zeer lovend over Sagan, waar hij eerder de boot op z'n zachtst gezegd een beetje afhield door te zeggen dat BORA veel meer is dan Peter Sagan. "Wat er de afgelopen dagen in de media gespeculeerd is, moet je niet zo serieus nemen. Peter hoort bij ons DNA en we onderhandelen over een nieuw contract. Dat gaat nog wel een tijdje duren en we zullen wel zien wat de uitkomst is."

Sagan zelf liet zich in een interview met de Frankfurter Algemeine Zeitung eveneens verzoenend uit over z'n huidige werkgever. "We zijn bij BORA-hansgrohe als een familie; dat heb ik altijd al gezegd. Ik voel me fijn bij die familie."

Maar, zo voegt Sagan ook toe om de geruchten weer op gang te helpen. "Er is meer dan gevoel alleen. Het gaat ook om doelen stellen en hoe je daarnaar toewerkt. We zullen zien waar dat ons brengt", aldus de cryptische Slowaak.

  • Peter Sagan

Laatste nieuws