🎥 Zien! Een nieuwe carrière voor Peter Sagan? Drievoudig wereldkampioen schittert in Slowaakse bierreclame

Het lukte hem niet om een Olympisch ticket te bemachigen, nu vormt hij het schitterende middelpunt in een Slowaakse bierreclame.

Peter Sagan reclame

Onlangs kwam Peter Sagan in het nieuws omdat hij er niet in slaagde om een ticket voor de Olympische Spelen te bemachtigen. Ditmaal staat hij om een hele andere reden in de spotlights.

De drievoudig wereldkampioen vormt namelijk het stralende middelpunt van een commercial van een Slowaaks biermerk. Sagan schittert erin op een waterfiets en wordt vergezeld door enkele dames.

Geen Olympische Spelen

Hoewel hij al gestopt was als profwielrenner, hoopte Sagan dit jaar nog eenmaal naar de Olympische Spelen te gaan. Als mountainbiker wilde hij in Parijs een definitief punt achter zijn carrière zetten, maar dat is niet gelukt.

Vanwege hartproblemen eerder dit jaar liep zijn voorbereiding op het mountainbikeseizoen al in de soep. Hierdoor was zijn laatste kans en enige kans op een Olympische deelname een Universality Place, een soort wildcard die wordt toegewezen aan sporters uit 'kleine' landen. Helaas voor Sagan ging die 'place' naar iemand anders.

Voor Sagan geen mountainbiken dus, maar waterfietsen. Schitteren als acteur en showman deed hij trouwens al eerder. In 2016 kroop hij in de huid van niemand minder dan John Travolta. Samen met zijn vriendin, die de rol van Sandy Olsson vertolkte, maakte hij destijds een remake van de Grease-hit 'You're the one that I want'.

Pelotonpraat
  • Zlatý Bažant / Twitter