Nieuw | sportbrillen van IZIPIZI: The Speed & The Zenith

IZIPIZI verrijkt hun sportieve horizon en breidt de sportlijn uit met twee nieuwe modellen, speciaal ontwikkeld voor outdoor sporters. De brillen zijn ontwikkeld met respect voor het milieu en verkoopprijzen die even aantrekkelijk zijn als altijd.

Nieuw | sportbrillen van IZIPIZI: The Speed & The Zenith

Het gaat om twee modellen, The Speed en The Zenith. Beide modellen zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren en met verschillende types lenzen. Leuk om te vermelden is dat de brillen zijn gemaakt van biobased materialen. Beide types brillen zijn daarnaast met een prijs van €60 erg vriendelijk geprijsd. De brillen zijn nu te koop via de website van IZIPIZI of in een geselecteerd aantal winkels.

Speed

Het model The Speed, ontworpen in samenwerking met het IZIPIZI atleten team, is voor iedereen die sneller vooruit wil komen, fietsers en paragliders in het bijzonder. Het aansluitende montuur biedt een breed gezichtsveld, om van het uitzicht te kunnen genieten zonder last van de wind te hebben. Deze zonnebril wordt geleverd met categorie 1-3 lenzen, die 100% UV-bescherming garanderen. Net als de ZENITH zijn de monturen gemaakt van hoogwaardig Polyamide 11 van biologische oorsprong, waardoor ze milieuvriendelijk, flexibel, licht en resistent zijn. De glazen van de SPEED zijn behandeld met een waterbestendige coating die water en sneeuw afstoot en hierdoor makkelijk schoon te maken zijn.

The Speed is verkrijgbaar in het groen, zwart, roze en lichtgrijs en je hebt de keuze uit 3 soorten lenzen (Low Light, All Weather, Good Weather).

Zenith

Ontworpen in samenwerking met het IZIPIZI pro-riders team, is de Zenith gespecialiseerd op alle buitensport liefhebbers die hun ogen willen beschermen tegen fel licht. Deze zonnebrillen komen in een modern design met breed gezichtsveld. De Zenith is uitgerust met beschermende zijschermen en categorie 3-4 lenzen, die 100% UV-bescherming garanderen. Castorolie en Polyamide 11 maken de brillen ultra-resistent, licht als een veertje, super flexibel en beter voor de planeet. De Zenith is tevens verkrijgbaar met gepolariseerde lenzen en kost dan €70.

De Zenith is verkrijgbaar in het zwart, bruin, blauw en groen en ook hier heb je de keuze uit 3 types lenzen (All Weather, Good Weather en Intense Light).

Materiaal
  • IZIPIZI