Tokio | Twitteraar ontdekt nogal ehh... bijzondere foto's van wielrenners op officiële site Olympische Spelen

Waar en hoe zijn deze foto's in vredesnaam gemaakt?

eddie dunbar

Het Twitter-account Cycling Out Of Context vermaakt ons altijd met de meest aparte, absurde en rare zaken uit het peloton en ook in het kader van de Olympische Spelen hebben ze weer wat moois gevonden: de profielfoto's van de deelnemende wielrenners op de officiële site van de Spelen.

Het lijkt erop dat de organisatie in Tokio die ene waardeloze schoolfotograaf heeft ingehuurd die ook altijd jouw schoolfoto's verpestte, want de ene renner ziet er nog beroerder uit dan de andere. Zijn deze foto's allemaal op het vliegveld genomen na de vlucht en het ellenlange wachten aldaar?

Hoe dan ook, een heerlijk Twitter-draadje. En als klap op de vuurpijl hebben we zelf nog even gekeken naar de Nederlandse wielrenners die actief zijn op de Spelen.

En we keken dus zelf even bij Team NL

Daarbij viel Dylan van Baarle op door op zo'n Opsporing Verzocht-compositietekening te lijken.

En Wilco Kelderman heeft nog steeds wel een beetje een babyface, maar dit... Thijs Zonneveld zegt weleens 'Wilco Kelderman bestaat niet', maar deze is dus genomen toen Kelderman daadwerkelijk nog bijna niet bestond.

Zelf op zoek naar die fraaie kiekjes van de wielrenners? Dit is een linkje naar de pagina met de atletenprofielen op de site van de Olympische Spelen. Veel plezier!

Pelotonpraat
  • @CyclingOutOfContext
  • Website