Wielergoktips nodig? Deze Twitteraar heeft gouden tips (en verdient er zelf bakken met geld mee..)

Met deze tips verdien je binnen de kortste keren meer dan Tadej Pogacar!

unibet

Je kunt juichen voor een renner waar je eigenlijk niks mee hebt (geen landgenoot of iets dergelijks) als je 'm in je team hebt bij Scorito of een andere site waar je een team moet samenstellen, maar ook als je een bedrag op 'm hebt ingezet op één van de goksites.

Maar veel vaker word je toch teleurgesteld door de renner waar je je knaken op had gezet. Dat geldt niet voor de Twitteraar @Eritropoetina. In z'n bio pocht hij al met een return on investment van 272,4 procent voor 2021 en als je door z'n timeline scrollt zie je inderdaad dat de kassa regelmatig rinkelt bij z'n inzetten.

Zo won hij gisteren nog een leuk bedrag door in te zetten op een top 3-plaats voor Alpecin-Fenix-renner Jay Vine, die na een val op wonderbaarlijke wijze terugkeerde bij de kopgroep en inderdaad naar een derde plaats reed. Hieronder zie je ook nog wat tweets/inzetten van @Eritropoetina. Doe er je voordeel mee!

Om 7 uur 's ochtends ingezet op Vine

En daarmee verdiende hij dus eventjes meer dan 1200 euro!

Nog wat successen

Disclaimer: uiteraard willen we met dit artikel geen mensen aanzetten tot overmatig gokken, maar met een groepje waarbij je een vast bedrag inlegt kan het bijvoorbeeld hartstikke leuk zijn - en wie weet verdien je er dus wel een avondje stappen mee of als je echt lekker gaat een weekendje weg.