Grappig! Thomas De Gendt wijst ons op pikante doorkomstplaatsen die de renners letterlijk doorkruisen in Parijs-Nice

Het is niet de anale driehoek zoals we die in België (Aartselaar, Reet, Kontich) kennen, maar toch zeker ook opvallend!

thomas de gendt
  • Thomas De Gendt Thomas De Gendt

Thomas De Gendt ging vorig seizoen door een diep dal op mentaal vlak. Ook toen verloor hij z'n humor al nooit, maar nu hij weer lekker in z'n vel zit, laat De Gendt nog steeds af toe op een komische manier van zich horen op Twitter.

Op dit moment zit hij in Parijs-Nice (gisteren nog in de vlucht van de dag) en daar viel hem wat op aan de plaatsen die de Franse rittenkoers doorkruiste. Dat doorkruisen is gezien de plaatsnaambordjes die De Gendt zag namelijk vrij letterlijk te nemen...

Hij postte gisteren na de etappe dat ze een dag eerder al door Pussay gingen en dat in de dag van zijn vlucht Balsac op het programma stond.

Vandaag staat er in Parijs-Nice een tijdrit op het programma. Wij hebben in het parkoers geen merkwaardige plaatsnamen kunnen ontwaren.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.