Video | Altijd meewind met twee bladblazers op je fiets!

Het waait lekker door de laatste dagen. Als je altijd meewind wil, is deze MacGyver-constructie wat voor jou! Wie zie jij hier wel mee rondrijden?

Overcome the resistance

Het is totaal niet aerodynamisch, maar toch ga je er als een raket mee. Wat nou motortje in je fiets; je kunt ook gewoon twee bladblazers op je fiets bevestigen zodat je altijd meewind hebt..

De laatste dagen waait het lekker door in Nederland. Heerlijk met wind mee, maar in een rondje moet je er dan ook altijd tegenin. In onderstaande Instagram-video zie je dat het ook anders kan.

Want je kunt natuurlijk je stoep herfstblaadjesloos maken met een bladblazer op de zaterdag- of zondagochtend, maar je kunt er ook twee op je fiets bevestigen en het werelduurrecord van Filippo Ganna verbreken (of misschien is het gewoon handig voor diegene van je fietsgroepje die het nooit kan bijhouden...)

Als je zelf ook iets innovatiefs in elkaar hebt geknutseld voor je fiets, laat het ons vooral weten! Misschien kunnen we jouw Willie Wortel-uitvinding ook wel eren met een mooi stukkie op onze site...

Pelotonpraat
  • Beeld: iStock