HomeMagazineNu in de winkels: onze eindejaarsspecial vol met heerlijke verhalen!

Nu in de winkels: onze eindejaarsspecial vol met heerlijke verhalen!

Ons laatste nummer van het jaar ligt in de winkels! Waarom moet je snel naar de winkels fietsen? Nou, om onder meer de volgende verhalen!

De laatste Wieler Revue van het jaar ligt weer in de winkels. Race snel naar de winkel, of nog beter: sluit hier een abonnement af en je ontvangt onze volgende nummers op de deurmat!  

Dylan van Baarle

Met de zege in Parijs-Roubaix bekroonde Dylan van Baarle zijn ontwikkeling bij INEOS Grenadiers. Nu hij zijn monumentale overwinning binnen heeft, zoekt de hardrijder zijn heil ergens anders. Van Baarle vertelt onder meer over zijn transfer naar Team Jumbo-Visma. “Zowel voor als na Roubaix is aan Wout van Aert gevraagd of hij mijn komst zag zitten.”

Thymen Arensman

Team Jumbo-Visma had Thymen Arensman óók dolgraag vastgelegd, maar Nederlands grootste rondetalent koos voor INEOS Grenadiers. Hij vertelt over zijn keuze voor de Britse ploeg, maar ook over zijn snelle maar gestage ontwikkeling. “Natuurlijk droom ik ervan om op het niveau van Pogacar te komen, maar ik geloof niet dat dat realistisch is.”

Merijn Zeeman & Grischa Niermann

In een eindejaarsspecial 2022 kan een verhaal over Team Jumbo-Visma niet ontbreken. Merijn Zeeman en Grischa Niermann blikken terug op het wonderjaar van de Nederlandse ploeg, maar tegelijkertijd kijken ze ook vooruit. “We zijn tegenwoordig de ploeg waarop gejaagd wordt.”

Koen Pelgrim

De renner van 2022 was zonder twijfel Remco Evenepoel. Zijn trainer Koen Pelgrim vertelt wat de wereldkampioen zo bijzonder maakt. Zowel op fysiek als op mentaal vlak. “De aerobe drempel van Remco ligt erg hoog en daarom heeft hij vaak helemaal geen demarrage nodig.”

Wieler Revue

Fred Wright

Een winnaar is Fred Wright nog niet, maar de Brit is pas 23 jaar en die overwinning gaat er ongetwijfeld komen. Hoog tijd om kennis met hem te maken. Wright vertelde uitgebreid over zijn goede seizoen, en uiteraard ook over het incident met Roglic in de Vuelta. “Ik hoop hem komend voorjaar tijdens een wedstrijd te kunnen spreken over zijn verklaring.”

Vincenzo Nibali

Met Alejandro Valverde en Vincenzo Nibali zetten twee iconen een punt achter hun loopbaan. Van beiden kennen we de wielrenner, maar de persoon achter de atleet een stuk minder. Twee ex-teamgenoten van Nibali trokken het gordijn rondom de Italiaan een beetje open. “Door zijn koelheid vond ik Nibali meer een Scandinaviër dan een Siciliaan.”

Reportage in de States

We trokken verder naar de Verenigde Staten en doorkruisten staten als Colorado, Wyoming, Idaho en Montana. Wat zijn de mooiste plekken om te fietsen? Waarom is het gravelriden zo groot in de States? En hoe zit dat met een Nederland hoog in de bergen van Colorado? Lees alles erover in de nieuwste Wieler Revue!

Ontvang onze nieuwsbrief

Geen update meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Laatste artikelen

Jose De Cauwer over voorjaar: ‘Zonder Pogacar zal het meer op Van der Poel zelf aankomen’

In onze nieuwe seizoengids - hier te bestellen, alle info over het nieuwe wielerseizoen!...

Anonieme renner: ‘Ze kwamen Alaphilippe eens tegen toen hij ’s nachts op stap was in de Tour’

In de aanloop naar de Omloop het Nieuwsblad is het tot een relletje gekomen...

Van Aert wil met ploeg Omloop én Kuurne winnen en noemt favorieten: ‘Met Alaphilippe houd ik ook rekening’

Het Vlaamse openingsweekend staat voor de deur en Wout van Aert zal voor het...

Thomas Dekker over Van Aert: ‘Ik denk toch dat er iets in is geslopen dat hij onzekerder is dan Van der Poel’

Beide wereldtoppers leggen een andere weg af. Van Aert heeft al op de weg...

Meer zoals dit

Jose De Cauwer over voorjaar: ‘Zonder Pogacar zal het meer op Van der Poel zelf aankomen’

In onze nieuwe seizoengids - hier te bestellen, alle info over het nieuwe wielerseizoen!...

Michel Wuyts over Van der Poel: ‘Bij zelfde vorm als in Glasgow vraag ik me af of monumenten nog verreden moeten worden’

In onze nieuwe seizoengids - hier te bestellen, alle info over het nieuwe wielerseizoen!...

Mathieu van der Poel: ‘Aandacht en bewondering vind ik zelden leuk, soms wordt het té veel’

In ons nieuwste magazine - de superdikke seizoengids met alle info over het wielerseizoen...