📸 Neilson Powless duikt nog in wieleroutfit meteen de McDonald's in na Parijs-Nice

De Amerikaan had na een week koers wel even genoeg van zoet wielervoer en was er als de kippen bij om even een vette bek te scoren.

Grand Prix Cycliste de Marseille La Marseillaise 2023

Hoewel ze vanwege een door extreme windstoten afgelaste etappe een dag minder koersten, was Parijs-Nice - zeker met het koude weer in de begindagen - een zware koers voor lijf en leden van de renners. Neilson Powless vond dan ook dat hij wel wat comfort food verdiende na afloop. Heel snel na afloop.

Nog in zijn wielerpakkie fietste hij direct na afloop naar die welbekende fastfoodketen uit z'n eigen land: de McDonald's. Powless werd op de gevoelige plaat gelegd bij de bestelpaal.

Waarschijnlijk is hij met een tasje eten zo naar huis gefietst (let ook op de sporttas om de schouders), want de Amerikaan is al zoveel wielrenners woonachtig in Monaco, dat op een steenworp van finishplaats Nice ligt. Wat zou-ie besteld hebben? Een McGangbang á la Sep Kuss?

Powless kon onder het genot van een burger terugkijken op een uitstekende Parijs-Nice, want hij werd zesde in het algemeen klassement. Met z'n ploeg EF Education-EasyPost greep hij net naast de zege in de ploegentijdrit. Eerder dit nog prille seizoen greep hij al de zege in de GP Marseillaise en pakte hij het eindklassement in de Ster van Bessèges.

Pelotonpraat
  • Photo: Tommaso Pelagalli/SCA/Cor Vos © 2023