🎥 Pijnlijk! Man (zonder helm) die in De Panne over fietspad meesprint met vrouwen gaat hard tegen het asfalt

Deze man dacht even mee te moeten sprinten met de vrouwen in De Panne, maar komt van een koude kermis thuis..

In de vrouweneditie van de Classic Brugge-De Panne was het wat beter weer dan gisteren bij de mannen, maar de wind deed wel z'n werk. Een elitegroepje reed dus voorop en op een punt waar er een fietspad naast de weg liep, keken ze even raar op.

Niet per se omdat dat een man op een racefiets met de vrouwen probeerde mee te rijden - dat zien we wel vaker. Maar wel omdat hij hard tegen het asfalt ging. Op tv was het geluid van de valpartij goed te horen en ook de vrouwen zelf kregen het goed mee, want een aantal keek opzij.

De man in kwestie droeg - heel dom - geen helm en had ook nog een jong jochie bij zich die eveneens zonder helm op pad was. Hij kijkt in volle inspanning niet naar de weg, maar naar de vrouwen naast 'm en gaat met z'n snufferd tegen het asfalt.

Waarschijnlijk had deze meneer z'n fifteen seconds of fame heel anders voorgesteld...

In de koers zelf gingen ook de nodige rensters tegen de vlakte. De Thaise Thi That Nguyen van Israel-Premier Tech-Rolland reed bijvoorbeeld zo de sloot in en moest opgeven. Na De Panne wacht net als voor de mannen ook Gent-Wevelgem voor het vrouwenparkoers.

Pelotonpraat
  • Beeld: Screenshot Eurosport