🎥 Heerlijke beelden! Zoontje Mark Cavendish krijgt bevoorrading bij rondje door het huis op de fiets

Mark Cavendish heeft z'n wielergenen duidelijk doorgegeven aan zoontje Casper. Hij krijgt bij een rondje door het huis bevoorrading vanuit de keuken. Schitterend!

De appel valt niet ver van de boom en jong geleerd is oud gedaan. Die twee spreekwoorden combineert Casper Cavendish, het zoontje van Mark, in een heerlijk filmpje dat mevrouw Cavendish op Instagram zette.

In het filmpje blijkt Casper even verzot op wielrennen als z'n vader. Het jochie rijdt op een racefietsje een rondje door het huis en pakt als een volleerd prof een bidon aan van Cav z'n vrouw en de moeder van Casper, Peta.

Ze schrijft bij het heerlijke filmpje dat kleine Casper altijd op z'n fiets zit en vraagt zich af wat zijn bijnaam zou moeten zijn als die Mark de 'Manx Missile' is. Kijk dit filmpje en je kunt er de hele dag tegenaan, gegarandeerd!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Peta Todd (@petatoddlar)

Mark Cavendish kent zelf tot nu toe een anoniek seizoen bij Astana. De komende periode zal hij het zonder vrouw Peta en kinderen moeten doen, want hij rijdt de Giro. Daar gaat hij voor z'n zeventiende ritzege. Maar z'n seizoen staat natuurlijk in het teken van die 35ste ritzege in de Tour, die hem het alleenrecht op het record oplevert dat hij nu deelt met Eddy Merckx.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Peta Toddlar