📸 Impey grapt met Gesink: 'Jammer dat Wout en Remco de foto verpesten...'

Daryl Impey kreeg op Instagram de lachers op z'n hand met een mooie grap. Ook Evenepoel en Van Aert konden er hard om lachen.

De Brabantse Pijl 2023 elite men

Met Robert Gesink en Daryl Impey staan er twee wielergrootheden aan de start in de Ronde van Zwitserland. De twee zijn met hun 37 (Gesink) en 38 (Impey) veteranen in het peloton. Maar het respect van de jongere generatie is ver te zoeken...

Toen een fotograaf ze logischerwijs vast wilde leggen, gingen er twee heel brutaal voorstaan om zo in de spotlights te stelen van Gesink en Impey. Fotograaf balen natuurlijk, maar ook Impey baalt ervan. "Echt jammer dat we zijn  gephotobombd, Robert! Anders was het een mooie plaat geweest om op een goede dag aan de kinderen te laten zien."

Zonder gekheid, Impey grapt er natuurlijk op los en Gesink, en 'photobombers' Evenepoel en Van Aert kunnen het waarderen. Gesink schrijft bij de post. "Deze twee legendes zorgen voor een mooi kader van deze foto van ons." Van Aert en Evenepoel reageren allebei met lachemoji.

Beeld: Instagram Daryl Impey

De vier krijgen in de Ronde van Zwitserland na de bergrit van gisteren die werd gewonnen door Felix Gall opnieuw de nodige hoogtemeters voor de kiezen. De Albulapas is de scherprechter, maar daarna dalen de renners nog wel af naar finishplaats La Punt.

Pelotonpraat
  • Photo: Vincent Kalut/PN/Cor Vos © 2023