🎥 Tour de Tietema grapt over transfer Roglic in mooie meme: 'Can we discuss a vriendenprijsje, Primoz?'

Waar o waar gaat Primoz Roglic heen? Tour de Tietema mengt zich in de strijd om zijn handtekening. Of toch niet...?

Wij meldden eerder vandaag nog dat BORA-hansgrohe momenteel de beste papieren lijkt te hebben om Primoz Roglic in te lijven nadat hij zaterdag officieel bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken bij Jumbo-Visma. Althans, volgens de Gazzetta en diverse andere bronnen ligt de Duitse ploeg op pole position.

Eerder lekte uit dat wie de nieuwe ploeg ook wordt - ook Movistar en INEOS zijn volgens de geruchten nog in de race - ze flink in de buidel moeten tasten voor de diensten van de 33-jarige Sloveen. Hij zou bij zijn nieuwe ploeg 6 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Nu maakt Tour de Tietema, onder de naam TDT-Unibet, komend seizoen wel een stap - ze worden immer een Pro-continentale ploeg in plaats van een continentale - maar die zes miljoen lijkt wel wat te hoog gemikt voor de mannen van Bas Tietema.

Daar maakten ze op social media een mooie meme over, en ondertussen proberen ze Roglic ook nog even te porren of hij niet voor een vriendenprijsje voor TDT-Unibet wil komen rijden. Tietema en de zijnen maakten immers al eens een mooie après skischans-hit voor 'm.

TDT-Unibet maakte wel de komst van de Deen Andreas Stokbro wereldkunidg. Dat gerucht deed al langer de ronde, maar nu is de komst van de Deen officieel. Stokbro reed in 2020 en 2021 voor Team Qhubeka en NTT in WorldTour, maar legde zich de afgelopen jaren bij kleinere ploegen ook meer toe op gravelkoersen.

Pelotonpraat
  • Beeld: Tour de Tietema