Black Friday-actie! 3 keer Wieler Revue voor maar €9,99

Je kunt onze seizoensspecial met alles over het komende wielerjaar plus nog twe magazines ontvangen voor nog geen tientje!

Wij houden je natuurlijk online op de hoogte over het laatste wielernieuws en alle malle fratsen die gebeuren in de wielerwereld, maar in deze donkere dagen gaat er ook niets boven lekker door een magazine bladeren. Dat kan natuurlijk het best met Wieler Revue!

En omdat het Black Friday is, bieden we je nu de kans om voor een tientje drie keer Wieler Revue te ontvangen. Via deze link kun je gebruik maken van de actie. Let op, het is een kortlopende actie!

Seizoensspecial

Als je gebruik maakt van de actie ontvang je onder andere onze superdikke tradiotionele seizoensspecial met de renners en rensters van alle WorldTour-ploegen. Een naslagwerk voor het komende wegseizoen waar je het hele jaar wat aan hebt.

Daarnaast gaan we natuurlijk ook naar Spanje om daar de renners en rensters te spreken die zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Achtergronden, reportages en interviews, je vindt het allemaal in Wieler Revue!

In de komende editie, die aanstaande maandag in de winkels ligt, hebben we een exclusief interview met Jonas Vingegaard in Denemarken en uiteraard blikken we ook terug op het wonderjaar van wereldkampioen Mathieu van der Poel.