Jumbo-Visma houdt grote uitverkoop! Fietsen en kleding plus gratis rondkijken in trainingscentrum

Collectors items scoren van Jumbo-Visma? Het kan morgen in het fraaie hoofdkwartier van Jumbo-Visma. Gratis! (Nou ja, de toegang dan..)

Luik - Bastenaken - Luik vrouwen 2021

Na december is Jumbo-Visma niet meer. De ploeg van Richard Plugge zal de komende seizoenen door het leven gaan als Visma | Lease a Bike. Daarom houdt de geelzwarte formatie een grote 'opruimingsverkoop' op het hoofdkwarier in Den Bosch.

'Garage sale'

In Amerika is een 'garage sale' een fenomeen, maar met de term 'garage' doe je het hoofdkwartier van Jumbo-Visma ernstig tekort, want het is een high-tech performance center met alles er op en eraan (dat kun je zien in dit mooie filmpje).

Alleen dat is een bezoekje aan Den Bosch vrijdag of zaterdag al waard, maar je kunt ook kleding, materiaal en zelfs fietsen van de ploeg kopen.

Gratis kaartje bestellen

Je kunt hier een gratis kaartje bestellen voor een door jou gekozen timeslot vrijdag of zaterdag en dan kun je naast je slag slaan op het gebied van kleding en fietsen je ook vergapen aan het hoofdkwartier. Een rondleiding is namelijk inbegrepen en je krijgt het enorme wagenpark, de werkplaats en de kantoren te zien.

Pelotonpraat
  • photo Anton Vos/Cor Vos © 2021