🎥 Wout van Aert en zijn gouden rechter... verricht aftrap bij Royal Antwerp

Wout van Aert blijkt ook een balletje te kunnen trappen, maar vraag hem niet te veel over voetbal... Hij heeft wel een speciale reden om fan te zijn van Royal Antwerp FC.

Afgelopen weekend postten we nog een artikel met onze voetbalselectie van wielrenners. Daarin kregen Mathieu van der Poel en Remco Evenepoel een plekje vanwege hun voetbalverleden (op hoog niveau). Maar naar nu blijkt hadden we Wout van Aert ook in ons wielervoetballersteam op kunnen nemen...

De Belg van Jumbo-Visma voetbalde namelijk niet in het verleden, maar in het heden. Hij was te gast bij de Belgische kampioen Royal Antwerp FC, waar Marc Overmars de technische scepter zwaait en onder andere Vincent Janssen, Owen Wijndal, Jurgen Ekkelenkamp en Toby Alderweireld spelen.

De club nodigde Van Aert uit omdat ze met Heylen Vastgoed een gezamenlijke sponsor hebben en zette hem natuurlijk flink in het zonnetje. Hij kreeg een eigen gepersonaliseerd shirtje en mocht met sjaaltje om en shirtje aan de aftrap verrichten in het Bosuilstadion.

Van Aert blijkt over een gouden rechtervoet te beschikken, want deze aftrap liegt er niet om!

Shirtje

Op het shirtje dat hij kreeg staat op de achterkant Wout Vastgoed. Dat is een verwijzing naar Heylen Vastgoed, dat een sponsordeal heeft met de Antwerpse club. Van Aert heeft geïnvesteerd in dat bedrijf en is minderheidsaandeelhouder. Hier zie je het shirtje.

Beeld: Facebook Antwerp

Geen groot voetbalkenner

"Mijn voetbalkennis is beperkt. Als je me moeilijke vragen gaat stellen, val ik door de mand, haha. Ik kan er wel van genieten om eens van de sfeer te proeven. Of ik supporter ben van Antwerp? Toch een beetje. We zijn natuurlijk betrokken als sponsor", zei Van Aert.

Aanstaande zaterdag zien we hem weer gewoon op de fiets. Dan maakt hij in de Exact-cross van Essen z'n rentree in het veld.

Pelotonpraat
  • Beeld: Eleven Belgium