🎥 De Trek Madone heeft een gek gat en daar kun je van alles indoen

Het gat in het frame van de Trek Madone, daar was bij materiaalfreaks veel om te doen. Maar het blijkt heel handig als je een fles ketchup mee wil nemen...

Trek maakt mooie (en ook wel dure, maar dat geldt eigenlijk voor alle A-merken..) racefietsen. De Madone is een van de paradepaardjes van het Amerikaanse merk dat in Lidl-Trek een eigen profploeg in het WorldTour-peloton heeft bij de mannen en vrouwen.

Die Madone heeft in de nieuwste modellen een enigszins apart gat in het frame onder het zadel. Toen de fiets gepresenteerd werd, was daar het een en ander over te doen in het wielerwereldje. Puristen vonden het uiteraard niks, terwijl er dan ook altijd een groep is die het juist wel mooi vindt.

Op het Instagram-account van RideBikesWales hebben ze niet per se een mening, maar ze maken wel een mooie grap met het frame.

Bezemfiets?

De Britten nemen namelijk de proef op de som en kijken wat je allemaal in de framegat kunt stoppen aan gekkigheid. Het blijkt onder andere dat je geen zadeltasje meer mee hoeft te nemen, want er kan prima een binnenbandje in.

Maar het gekkere werk is leuker: wat te denken van een bezemsteel of een fles ketchup - en het heeft ook allemaal een goede reden om het mee te slepen... Enfin, kijk het grappige filmpje zelf!

Zelf leuke fratsen?

Heb jij ook een Trek Madone en doe jij aparte dingen in het gat van het frame... Laat het ons weten! Ook als je andere rare/leuke/interessante fratsen uithaalt op de racefiets, van, van Trek of een ander merk, kun je ons mailen op redactie@wielerrevue.nl. Allicht kunnen we er aandacht aan besteden!

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram ridebikeswales