🎥 Hoe het er vermoedelijk aan toeging in de Movistar-bus na Clasica Jaén: sensueel dansende Oier Lazkano...

Oier Lazkano won gisteren de Clasica Jaén en afgaande op deze beelden heeft hij dat behoorlijk wild gevierd...

Oier Lazkano zegevierde gisteren op schitterende wijze in de gravelkoers Clasica Jaén. In een door slecht weer aangepast parkoers wist hij vanuit de vroege vlucht te winnen en was hij de sterkste op de gravelstroken, die soms meer op modderstroken leken.

Dat is op zich geen heel grote verrassing, want de 24-jarige Bask van Movistar werd vorig jaar al kampioen van Spanje en liet zich ook in het Vlaamse voorjaar al heel goed zien. Hij werd toen tweede in Dwars Door Vlaanderen, door de sprint van het groepje achter Christophe Laporte te winnen.

Sensuele dans

Lazkano reed vorig seizoen ook de Vuelta. Daar kon hij op de fiets niet echt potten breken, maar hij stal wel de show in de bus door zijn danskunsten te laten zien. Hieronder zie je hem sensueel dansen voor de vijfde etappe.

Met die moves van Lazkano ging het toen vóór hij op de fiets zat al helemaal los, dus we kunnen ons wel voorstellen hoe dat er gisteren in de bus aan toeging nádat hij had gewonnen. Wilde taferelen! Daar zijn helaas geen beelden van, maar deze dansende Lazkano is ook al heel mooi...

Programma Lazkano

Lazkano zal zich na zijn fraaie overwinning in de Clasica Jaén vooral laten zien in het Vlaamse voorjaar. Voorlopig staan volgens ProCyclingStats Kuurne-Brussel-Kuurne en Dwars Door Vlaanderen daar op z'n programma, maar waarschijnlijk zal hij er veel meer koersen rijden, want voor Movistar is hij dé man in het Vlaamse voorjaar, zeker nu Matteo Jorgenson vertrokken is.

Pelotonpraat
  • Beeld: Movistar