📸 Grappig! Puck Pieterse maakte in het geheim al podiumfoto's bij de wereldbekercrossen dag voor de wedstrijd

Puck Pieterse is altijd in voor een geintje. Ze postte podiumfoto's die ze, grappig poserend, in het geheim maakte deze winter.

De wielervolger weet inmiddels dat Puck Pieterse haar sport op geheel eigen wijze beleeft. Dat houdt in: veel tijd voor plezier en grapjes - naast keihard trainen en presteren uiteraard. Op haar Instagram waren we weer getuige van een van haar grappen en grollen.

Pieterse, die op YouTube ook uitblinkt met haar verkenningsfilmpjes van cross- MTB- en zelfs wegwedstrijden, liet in een post zien hoe ze afgelopen winter al vóór de crosswedstrijd op het podium stond.

Meestal stond ze er na de wedstrijd ook al op, maar de Amersfoortse ging de avond voor de wedstrijden ook steeds al even een kijkje nemen bij het podium - Pieterse slaapt altijd in haar camper die op het parkoers staat.

Grappig poserend

Het leverde een paar mooie kiekjes op bij zeven van de tien World Cups. Grappig poserend zien we Pieterse soms alleen en soms met anderen - zelfs dieren! - op het podium staan. Leuke foto's!

Hier swipe je door de zeven foto's heen van de World Cups in Troyes, Val di Sole, Namen, Gavere, Hulst, Zonhoven en Hoogerheide.

Wegseizoen Pieterse

Het voorjaar en de zomer staan voor Pieterse in het teken van het mountainbiken, waarin ze op de Spelen in Parijs voor een medaille wil gaan - een realistische doelstelling na haar topseizoen in 2023. Maar net als vorig jaar rijdt ze ook een miniwegseizoen.

Dat bestond vorig jaar eigenlijk alleen uit Strade Bianche, waarin ze meteen vijfde werd. Dit jaar is het iets uitgebreider. Ze maakt namelijk in de post ook bekend dat ze aanstaande zaterdag al start in Omloop Het Nieuwsblad. Ploegbaas Roodhooft maakte eerder al bekend dat ze ook sowieso weer Strade Bianche rijdt en ook de Ronde van Vlaanderen zal misschien nog deel uit maken van het wegseizoen van Pieterse.

Pelotonpraat
  • Instagram Puck Pieterse