🎥 Iets voor motorsportliefhebber Mathieu van der Poel? Een letterlijke DIY motorfiets!

Als je ooit Mathieu van der Poels lootje trekt bij Sinterklaas moet je dit voor 'm maken: een prachtige letterlijke motorfiets!

Mathieu van der Poel is naast liefhebber van de wielersport ook een fervent motorsportliefhebber. Hij had zelfs lange tijd een crossmotor in de garage staan. Die heeft hij recent verkocht, nu staan er naast fietsen vooral golfclubs; hij heeft een iets rustigere hobby uitgezocht naast het fietsen...

Siurprise voor Mathieu

Toch blijft hij een liefhebber van gemotoriseerde sport. Als vriendin Roxanne, vader Adrie, moeder Corinne of broer David hem dus eens trekt bij de Sinterklaasviering in de familie Van der Poel, weten wij sinds we onderstaand filmpje zagen wel wat diegene moet knutselen als surprise.

Een letterlijke motorfiets. In het filmpje hieronder zie je hoe een normale fiets is omgebouwd tot een superdeluxe BMW-motor met alles erop en eraan. Wij vinden het een fraai knutselwerkje, bekijk het maar eens goed!

Mathieu van der Poel op de racefiets

De crossmotor heeft-ie dus vaarwel gezet, maar de racefiets natuurlijk absoluut niet. Vorige week maakte hij z'n voorjaarsprogramma bekend. MVDP rijdt in het voorjaar veel, maar geen rittenkoersen. Hij zal vanaf Milaan-Sanremo in alle grote voorjaarsklassiekers te bewonderen zijn.

Dat betekent dus na La Primavera de E3 Saxo Classic, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, een terugkeer in de Amstel Gold Race, en hoogstwaarschijnlijk ook Luik-Bastenaken-Luik.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram