📸 Grappig! Twitteraar bedacht veel betere naam voor developmentteam van Lotto-Dstny

Als ze een beetje gevoel voor humor hebben bij Lotto-Dstny dan noemen ze hun beloftenploeg echt zo. Geniale vondst, haha!

Grand Prix Criquielion 2024

Het beloftenteam van Lotto-Dstny bracht al veel goede wielrenners voort. Arnaud De Lie is natuurlijk het meest aansprekende voorbeeld, maar ook bijvoorbeeld Alec Segaert (boven op de foto) is een mooie exponent van 'de eigen jeugd'.

Zaterdag won de jonge Belg namens het grote Lotto-Dstny nog de GP Criquielion, maar in dienst van de beloftenploeg behaalde hij ook mooie resultaten, zoals de Europese tijdrittitel bij de beloften en zilver op het WK in die discipline.

Dit seizoen moeten onder andere Axel De Lie (inderdaad de broer van...), Tars Poelvoorde, Lorenz Van De Wynkele en Milan De Ceuster de kastanjes uit het vuur halen. Dat lukt al heel aardig, want De Wynkele won de zevende etappe in de Ronde van Rwanda.

Viral tweet

Hij deed dat wel onder de vrij saaie naam Lotto-Dstny Development Team. Een Twitteraard bedacht een veel betere naam voor het team, naar het Amerikaanse R&B-trio waar Beyoncé een poos deel van uitmaakte.

Zijn tweet ging viral en staat op moment van schrijven al op meer dan 1600 likes. Wij willen hem de lezers van Wieler Revue ook niet onthouden, omdat hij zo mooi is!

https://twitter.com/killow_/status/1763969031789248931?t=MYVBkNXlOuB2v2SHV_gQDQ&s=19

Het grote Lotto-Dstny

De grote manen van Lotto-Dstny boekten dit nog korte seizoen al een paar mooie zeges en andere aansprekende resultaten. Die kwamen gek genoeg niet van Arnaud De Lie, maar bijvoorbeeld van klimtalent Lennert Van Eetveld, die de UAE Tour naar zijn hand zette.

Ook Maxim Van Gils maakte al indruk. Hij werd zaterdag achter de ontembare Tadej Pogacar en de dit seizoen zeer sterke Toms Skujins derde in Strade Bianche. Gisteren won Jarne Van de Paar in eigen land een kletsnatte editie van de GP Jean Pierre Monseré.

Pelotonpraat
  • Photo: Tomas Sisk/PN/Cor Vos ©2024