📸 We lieten AI kleurplaten maken van De Grote Zes en het resultaat is ehh... nogal opvallend!

Artificial Intelligence is hier om ons te helpen. Maar overnemen? Hmm, als je deze kleurplaten van Van der Poel, Van Aert, Pogacar, Evenepoel, Roglic en Vingegaard ziet...

ChatGPT en andere vormen van Artificial Intelligence hielpen je misschien al bij het schrijven van een sollicitatiebrief of een Sinterklaasgedicht, maar het kan meer dan alleen dingen met woorden. De afbeeldingenfunctie ken je misschien al, en dan zijn kleurplaten natuurlijk maar een klein stapje.

Nou ja, misschien toch nog wel een iets te groot klein stapje - of AI is geen fan van wielrennen, wat we ons eigenlijk niet kunnen voorstellen. We voerden namelijk op AIkleurplaat.nl de namen van de beste zes wielrenners ter wereld, maar de kleurplaten die je hieronder ziet, stroken toch niet helemaal met hoe wij ze op de fiets kennen...

1) Wout van Aert is een niet onaantrekkelijke dame

2) Net als Primoz Roglic

3) Ook Jonas Vingegaard lijkt een transitie doorgemaakt te hebben

4) Mathieu van der Poel is helemaal zen

5) Remco Evenepoel is een lief konijntje(achtig wezen)

6) En Tadej Pogacar is een kasteel

Zelf kleurplaten bedenken

Wij vermaakten ons hier wel mee, maar op aikleurplaat.nl kun je zelf ook je gang gaan met alles wat in he hoofd opkomt. Als je nog grappige wielergerelateerde dingen bedenkt, kun je dat ons altijd laten weten, bijvoorbeeld via een reactie op onze socials!

(Ennehh als je niet gelooft dat AI denkt dat bijvoorbeeld Remco Evenepoel een konijnachtig wezen is; je mag het altijd controleren...)