📸 Lelijk of briljant? Deze koeien- en varkenswielerpakjes vallen in ieder geval op...

Deze shirts en broeken, hahaha. Let vooral ook op de details aan de achterkant van de shirtjes. Wie zie jij hier wel in rijden?

De tijd dat half Nederland in een shirtje van Rabobank de weg op ging op hun tweewieler is wel voorbij. Er zijn deze dagen onnoemelijk veel wielershirtjes verkrijgbaar, van grote merken of hele obscure kleine merken. Van zeer stijlvol tot ehhh misschien net wat minder stijlvol.

In die tweede categorie vallen onderstaande twee shirtjes wel, denken wij. Maar het zijn ook wel grappige shirtjes, zeker voor dierenliefhebbers of boeren die ook graag op de fiets zitten.

Vrijgezellenfeestje op de fiets?

Wij presenteren: het koeienpak en het varkenspak! Geschikt voor een vrijgezellenfeestje op de racefiets of een mooi cadeautje... Bovendien is het ook niet helemaal nieuw, want porfploeg Milram reed jarenlang in een shirt met 'koeienvlekken', maar dan in het blauw (Milram is een grote Duits mekbedrijf).

Nou, zonder verdere omhaal presenteren we de shirts. Als je ze wil bestellen is dit de link voor het koeienpakkie en dit de link voor het varkenspakkie!

De koeienoutfit, voor en achter

Beeld: rscssports.com

En de achterkant met de staart erbij

Beeld: rscssports.com

Het varkensoutfit, voor en achter

Beeld: rscssports.com

En ook hier een achterkant met een staartje

Beeld: rscssports.com

Zelf een apart shirt in bezit of ergens gezien?

Nou, zeg het maar... Rijd je hiermee enorm voor lul of is het een briljant en heel erg grappige outfit? En ben je zelf in het bezit van een ander soort bijzondere outfit? Dan mag je dat sturen (een afbeelding of link..) naar redactie@wielerrevue.nl. Wie weet kunnen we er ook een artikel over maken!

Pelotonpraat
  • Beeld: rsscsports