🎥 Lorena Wiebes danst erop los met YouTuber op podium na zege in Gent-Wevelgem

Op de streep kon ze niet juichen na Gent Wevelgem, maar dat haalde Lorena Wiebes op het podium dubbel en dwars in!

Lorena Wiebes was gisteren na een millimetersprint de sterkste in Gent-Wevelgem. Ze bleef een van achteren opkomende Elisa Balsamo van Lidl-Trek nipt voor in een sprint van een uitgedunde groep.

Niet vieren op en na de finish

De Mijdrechtse won zo voor het eerst een klassieker van dit kaliber en daar was ze uiteraard dolgelukkig mee. Ze probeerde Gent-Wevelgem al zes keer te winnen. “Ik ben er heel blij mee, want het heeft lang geduurd, voor ik Gent-Wevelgem kon winnen”, zei ze in het flashinterview.

Maar ze kon het op de streep en direct daarna niet echt vieren, omdat het enige tijd onduidelijk was wie er had gewonnen. Na bestudering van de finishfoto bleek Wiebes toch een paar centimeter voorsprong te hebben op de Italiaanse en kon ze het alsnog vieren.

Iedereen uit z'n dak

Dat deed ze dubbel en dwars! YouTuber Average Rob was aanwezig in Wevelgem om er een mooi wielerfeestje van te maken en dat lukte. Met Wiebes enthousiasmeerde hij het jonge publiek, de dj deed er nog een schepje bovenop en iedereen ging uit z'n dak.

Hieronder zie je de mooie beelden!

https://twitter.com/teamsdworx/status/1771973358847979611

Average Rob

Average Rob is de artiestennaam van Robert Van Impe. Hij maakt de laatste jaren furore op YouTube en in het wielerwereldje met mooie filmpjes en challenges.

Zo zette hij afgelopen winter Diegem al in vuur en vlam met zijn Turbocross, een cross die na de dames en voor de heren werd gereden met wat prominenten en Average Rob zelf. Hij maakte ook al mooie filmpjes waarin hij cross- en MTB-training krijgt van Mathieu van der Poel. Hij wist MVDP zelfs uit te lokken tot de uitspraak dat die eens een Ironman-triatlon wil doen.

Pelotonpraat
  • Beeld: Twitter SD Worx-Protime