🎥 Hilarisch! Bijzonder lenige Magnus Cort komt uit de... koffer

Uit de kast komen doe je als het over je geaardheid gaat; uit de koffer kom je als je een Tourselectie bekendmaakt. Magnus Cort is zeker geen houten Klaas. Dit filmpje is heerlijk! 

magnus cort in een koffer

Social media-afdelingen van de wielerploegen doen deze dagen allemaal hun best om de Tourselecties origineel bekend te maken. Photoshop, ingewikkelde video's... Alles wordt van stal gehaald. Maar de Deen Magnus Cort bewees maar weer eens dat less more is.

Cort uit de koffer

Hij maakt namelijk zelf z'n selectie wel op heel aparte wijze bekend. In een filmpje op zijn Instagram zien we een koffer van sponsor Salomon in beeld. Die wordt opengemaakt door een arm met wat gaas erop - onmiskenbaar een wielrennershand dus.

Die van Cort zou je zeggen... Maar niets is minder waar. Als de koffer helemaal open is, zien we een zeer lenige Magnus Cort eruit kruipen in een t-shirtje van de sponsor.

Eenmaal uit de koffer gekomen, vertelt Cort dus dat hij naar de Tour gaat en geeft hij de Franse hotels nog even onderuit de zak. "Misschien kan ik eens in deze koffer slapen als we in een wel heel slecht hotel zijn."

Het filmpje

Met Cort rijden natuurlijk nog acht anderen de Tour voor Uno-X. Hier lees je een wat grondigere analyse van de Tourselectie van het Scandinavische team, maar voor wie het snel wil, dit zijn naas Magnus Cort de andere zeven namen in het team: Alexander Kristoff, Tobias Halland Johannessen, Odd Christian Eiking, Johannes Kulset, Søren Waerenskjold, Jonas Abrahamsen, Rasmus Tiller.

Pelotonpraat
  • Instagram Magnus Cort