Wieler Revue Jaaroverzicht 2016 nu verkrijgbaar!

Het Wieler Revue Jaaroverzicht 2016 is er, met o.a. Wout Poels, Peter Sagan, Anna van der Breggen, Joaquim Rodríguez, Fr...

Wieler Revue Jaaroverzicht 2016 nu verkrijgbaar!
  • Afbeelding van Wout Poels Wout Poels
  • Afbeelding van Peter Sagan Peter Sagan

In het Wieler Revue Jaaroverzicht 2016 interviews met de smaakmakers van het afgelopen seizoen, een terugblik met schitterende fotografie en de verkiezingen van Nederlandse Wielrenner, Internationale Wielrenner en Wielrenster van het Jaar!

Peter Sagan is ongetwijfeld de wielrenner van het jaar. Met onder meer zijn klassieke overwinningen, talloze etappezeges, een Europese en een wereldtitel zal niemand dat tegenspraken. Reden genoeg om in 10 momenten terug te kijken op Sagans superseizoen.

Zondag 7 augustus moest het op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro gebeuren voor Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten, Ellen van Dijk en Marianne Vos. En het werd een gouden dag, maar wel met een zwart randje. Een terugblik op die historische dag.

Daarnaast interviews met Joaquim Rodríguez, Fränk Schleck en José De Cauwer. Plus, een fotojaaroverzicht van 58 pagina’s, 10 renners die met pensioen gaan en alle cijfers van 2016 op een rij!

? Bestel hier het Wieler Revue Jaaroverzicht 2016 in onze webshop!

Foto: Hollandse Hoogte