Roompot-Orange Cycling haalt Asselman

Roompot-Orange Cycling haalt Asselman

Roompot-Orange Cycling heeft een twaalfde renner gecontracteerd: Jesper Asselman. ,,Een jongen die ons al in het voorjaar is opgevallen”, aldus ploegleider Michael Boogerd over Asselman. ,,Jesper kon zich in wedstrijden als de Ster ZLM Toer goed handhaven tussen de grote jongens en wij denken dat hij veel in zijn mars heeft. Bovendien is het een goede teamplayer en dat past perfect bij onze filosofie”.  Asselman rijdt sinds vorig jaar voor Metec-TKH en eindigde dit jaar als derde in het eindklassement van Olympia’s Tour.

Eerder vandaag legde de nieuwe ploeg ook Maurits Lammertink al vast. Naast Asselman en Lammertink tekenden eerder Johnny Hoogerland, Berden de Vries, Wesley Kreder, Michel Kreder, Raymond Kreder, André Looij, Ivar Slik, Brian van Goethem, Reinier Honig en Sjoerd van Ginneken voor het team.

,,Wij zijn blij dat wij in korte tijd al zoveel goede renners van onze ideeën hebben kunnen overtuigen”, zegt mede-initiatiefnemer Jean-Paul van Poppel. ,,Maar wij zijn nog niet klaar. Wij willen in de komende periode nog een aantal jongens met verschillende specialismen aantrekken.”