Bestel nu de Wieler Revue Tourspecial en profiteer van gratis verzending! 

Onze Tourspecial wil je sowieso hebben, dus kun je hem maar beter nu bestellen, want tijdelijk betaal je geen verzendkosten. 

tour de france special

De Giro moet nog beginnen, maar op de redactie zijn wij al druk bezig met de Tourspecial. De Giro is een fantastische ronde, maar de Tour is - sorry alle Italofielen - toch het wielerhoogtepunt van het seizoen. We pakken dan ook flink uit met 212 pagina's Tourplezier!

Alle etappes en Pogacar plus de rest van UAE

Uiteraard nemen we alle etappes met profielen en alle informatie die maar denkbaar is met je door. Van kilometer 1 in Bologna tot de laatste meter in Nice lichten we je bij. Met onze gids bij de hand kent het parkoers geen geheimen meer voor je!

Maar er is uiteraard meer! We blikken ook vooruit op de Tour de France Femmes, die pas in augustus, na de Spelen in parijs wordt verreden. Maar met bijna de helft van de ronde op Nederlands grondgebied natuurlijk alle reden om ook hier aandacht aan te besteden.

Er zijn ook reportages over en interviews met de grote renners uit het peloton. As we speak zitten we om tafel met Tadej Pogacar. Is hij nu Jonas Vingegaard moet revalideren na z'n val in Baskenland toch opeens weer de topfavoriet? En als we er toch zijn... pikken we meteen even de rest van het sterrenensemble van UAE Team Emirates mee: Juan Ayuso, Adam Yates en Joao Almeida.

Maassen en Mohoric

Heel iets ander, maar zeker niet minder interessant: Frans Maassen is twintig jaar ploegleider bij Visma | Lease a Bike en diens naamvoorgangers. We blikken met het terug en lijken uiteraard vooruit op de komende Tour.

Daarnaast is er nog een interview met de sympathieke daredevil van het peloton: Matej Mohoric. De Sloveen bewoog ons allemaal met z'n emotionele woorden na de etappe die hij won in de Tour. Een interessant en kleurrijk figuur, dus alle reden om hem eens te spreken - ook al omdat hij wereldkampioen gravel werd en dit jaar de loodzware Amerikaanse wedstrijd Unbound gaat rijden.

Bestellen maar!

Via deze link kun je 'm bestellen en als je dat nu doet, betaal je geen verzendkosten - dat komt toch neer op een fikse korting! Ben je ook nog enthousiast over de Giro? De Giro-special is ook te bestellen via Tijdschriftland. Dan zit je helemaal onder de pannen!