Wout van Aert biedt zijn geiten aan bij organisatie Parijs-Roubaix

Wout van Aert is niet te beroerd de organisatie van Parijs-Roubaix een handje, of beter gezegd: een geitje te helpen...

Tirreno - Adriatico 2023 Stage 4

De organisatie van Parijs-Roubaix stuurde eerder deze week wat foto's de wereld in van geiten en schapen die de kasseistrook van het Bos van Wallers lekker aan het opsmikkelen waren - het gras dat tussen de stenen groeit, het waren nog net geen letterlijke kasseienvreters..

Die tweet is Wout van Aert ook onder ogen gekomen en hij liet zich weer zien als de aimabele mens die hij is. Niet te beroerd om ook even een handje, of een geitje te helpen.

Echte Wout van Aert-fans zullen weten dat hij thuis in Herentals ook twee geiten heeft rondlopen - ze ontsnappen zelfs weleens. In een reactie op de tweet van de organisatie van Parijs-Roubaix laat hij weten dat ze die ook mogen gebruiken en hem maar even een persoonlijk bericht moeten sturen..

Voor Van Aert zijn geiten naar Roubaix stuurt en hij er zelf zal koersen, wil hij eerst Milaan-Sanremo nog 'even' winnen. De Belg was in de corona-editie die in augustus 2020 werd verreden al eens de sterkste in La Primavera.

Na Sanremo begint het Vlaamse programma voor Van Aert. Hij rijdt 24 maart de E3 Saxo Bank Classic, 26 maart Gent-Wevelgem en een week later wacht uiteraard de hoogmis: de Ronde van Vlaanderen.

Pelotonpraat
  • Photo: Ivan Benedetto//SCA/Cor Vos © 2023