Ook Annemiek van Vleuten met Thijs Zonneveld theater in

Na Tom Dumoulin is ook Annemiek van Vleuten samen met Thijs Zonneveld in het theater te bewonderen.

Omloop Het Nieuwsblad women 2023

We schreven al eens dat jonkies Puck Pieterse en Lauren Molengraaf vanwege hun grappen en grollen op YouTube het theater in moeten, maar het is ervaren rot Annemiek van Vleuten die het daadwerkelijk doet.

Net als Tom Dumoulin (en overigens ook Niki Terpstra) gaat ze samen met de heren van de AD-podcast In Het Wiel op een ander podium dan een startpodium staan. Met Dumoulin beschouwen Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en Michiel Elijzen in Carré de Giro voor; Van Vleuten kun je binnenkort al zien (hier koop je kaartjes).

Dinsdaf 11 april is ze in haar eigen woonplaats Wageningen te bewonderen in Theater Junushoff. Op de site van dat theater prijzen ze de avond als volgt aan in een ronkend bericht:

"In De Grote Megalomane Heuvelklassiekers Voorbeschouwing nemen Hidde van Warmerdam, Thijs Zonneveld en Michiel Elijzen je mee naar misschien wel de mooiste klassiekers van het jaar, waaronder de Amstel Gold Race. Ze loodsen je door de wedstrijden, de ploegen, de etappes en de verhalen. En doen dat met niemand minder dan Annemiek van Vleuten, de allerbeste wielrenster van de wereld."

Nieuws
  • Photo: Rafa Gomez/SCA/Cor Vos © 2023