🎥 Koukleumen opgelet: deze fietsgadget is wat voor jou en gaat je warmen handen opleveren!

Het was koud de afgelopen tijd en als je ging fietsen was voor de koukleum de kans op koude handen groot. Met deze gadget niet meer!

Het was de afgelopen weken behoorlijk koud in Nederland en België. Voorzichtig werd er zelfs een beetje geschaatst op natuurijs, de echte daredevils konden door de sneeuw fietsen.

Maar voor veel mensen is het ook reden om binnen te blijven; op de bank onder een kleedje of zwetend op Zwift. De koukleum heeft het zwaar in deze tijd van het jaar.

Koude handen

Met name de handen, want als je een poosje op de fiets zit, worden die eigenlijk altijd wel koud. Het zal niet de eerste keer zijn dat ze helemaal gevoelloos worden na een ritje en je amper meer kunt schakelen en bij thuiskomst de sleutel amper nog in het slot krijgt.

Nu is er een mooie gadget die daar allicht wat tegen helpt. Uiteraard doe je ook nog steeds handschoenen aan, maar je kunt ook nog eens deze aan de fiets bevestigde handschoenen gebruiken! Een uitkomst!

Meer tips!

Hartstikke handig natuurlijk deze gadget, maar er zijn meer manieren om het warm te krijgen op de fiets. In dit artikel deelt onze redacteur vijf tips met je, waarbij ook een protip van Annemiek van Vleuten zit.

Overigens lijkt het voorlopig even wat minder koud te worden - maar ja, dan weet je wel hoe laat het is in de Nederlandse en Belgische winter: als het niet koud is, dan is er wel regen wind...