📸 Roxanne Bertels (vriendin Van der Poel) post prachtige Roubaix-foto op Instagram: 'Voor altijd je grootste fan!'

Deze foto van Roxanne Bertels, maar vooral van Mathieu van der Poel legt zijn zege in Parijs-Roubaix én hun liefde prachtig vast!

Paris - Roubaix elite men 2024

Mathieu van der Poel won gisteren voor de tweede maal achtereen Parijs-Roubaix na een solo van heb ik jou daar. Een week eerder haalde hij in Vlaanderen ook al zo'n kunststukje uit. Het is kortom hét voorjaar van MVDP.

Steun, toeverlaat én grootste fan

Daarin speelt z'n vriendin Roxanne Bertels een belangrijke rol, want naast zijn grote liefde is ze ook een soort personal manager van hem.. ze zei al eens dat ze zichzelf volledig in dienst stelt van de carrière van Van der Poel en een hoop randzaken voor hem regelt (in dit artikel lees en zie je meer van haar).

Maar daarnaast is Roxanne natuurlijk vooral ook fan van haar vriend. Op Instagram werd dat mooi in beeld en woord gevat. Ze schrijft bij een fraaie foto waarin Mathieu van der Poel op de wielerbaan contact zoekt met een hard juichende Roxanne dat ze zijn grootste fan is, voor altijd!

Prachtige foto!

Helaas is de naam van de fotograaf niet bij ons bekend, maar we delen graag de Instagram-post van Roxanne met je. Werkelijk waar een prachtige foto!

Nog niet uitgejuicht?

Hopelijk is Roxanne nog niet uitgejuicht en kan de grootste fan van Mathieu van der Poel (ze heeft overigens concurrentie van de zevenjarige Ayden...) nog twee keer juichen dit voorjaar.

Van der Poel treedt namelijk aanstaande zondag aan in de Amstel Gold Race, een wedstrijd die hij in 2019 al op wonderbaarlijke wijze wist te winnen door vanuit geslagen positie terug te komen.

Daarnaast rijdt Van der Poel hoogstwaarschijnlijk ook nog Luik-Bastenaken-Luik; dat bevestigde hij gisteren nog eens min of meer. Daarin zal MVDP het wel moeten opnemen tegen niemand minder dan Tadej Pogacar.

Pelotonpraat
  • Photo: POOL/EG/Cor Vos © 2024