📸 Vriendin Roxanne deelt jaloersmakende vakantiefoto's van zichzelf en Mathieu van der Poel in Dubai

Mathieu van der Poel laadde zich na een geweldig voorjaar even op in Dubai en z'n vriendin deelt daar mooie kiekjes van. Ze hebben het naar hun zin gehad! 

mathieu van der poel en roxanne bertels

Mathieu van der Poel was na zijn knappe derde plek in Luik-Bastenaken-Luik toe aan een rustperiode. Hij kende met overwinningen in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix andermaal een zeer succesvol voorjaar en als kers op de taart kwam daar nog een podiumplek in L-B-L bij.

Vakantie in Dubai

Met zijn vriendin Roxanne Bertels zocht Van der Poel direct daarna het mooie weer op in Dubai. Hij vermaakte zich daar onder andere op de golfbaan. Wellicht zal hij er wel de beschikking hebben gehad over een racefiets, maar het tripje stond toch vooral in het teken van chillen.

Dat maken de foto's die Roxanne gisteren op Instagram plaatste wel duidelijk. Ze deelt foto's van zichzelf in zomerse outfit, maar ook van Van der Poel die van een drankje slurpt, mooie auto's en Mathieu op de golfbaan.

In de Instagram-post hieronder swipe je door de tien foto's heen. Van der Poel gaf er in de reacties een hartje aan en wij doen dat bij dezen ook!

Zomer van Van der Poel

Het is officieel nog niet bekend hoe de zomer van Mathieu van der Poel eruit zal zien. Hij zei daar eerder over in zijn vakantie eens goed over na te gaan denken. Dat heeft hij dus inmiddels gedaan en waarschijnlijk zal zijn ploeg Alpecin-Deceuninck binnenkort wel laten weten waar (en op welke fiets...) we Mathieu van der Poel de komende zomer gaan zien.

Maar Van der Poel lichte eigenlijk al wel een tipje van de sluier op na Luik-Bastenaken-Luik. Hij zinspeelde toen op een deelname aan de Tour de France als voorbereiding op de olympische wegwedstrijd. Die koers is in Parijs, met de Montmartre als scherprechter, is hem op papier op het lijf geschreven.

Pelotonpraat
  • Instagram Roxanne Bertels