Mitchelton-Scott vindt nieuwe hoofdsponsor in Spaanse non-profit organisatie

Mitchelton-Scott maakt het seizoen verder af als Team Manuela Fundación. De Australische WorldTour-ploeg verkeerde door de corona-crisis in zwaar weer, maar heeft in de Spaanse non-profit organisatie een nieuwe hoofdsponsor gevonden.
Mitchelton

Manuela Fundación is gevestigd in Granada en wordt door Francisco Huertas en zijn vrouw Maria Angustias González gerund. Het is niet honderd procent duidelijk waar de organisatie precies om draait maar volgens een persbericht van de ploeg wil de stichting 'zich inzetten om de wereld meer te ondersteunen'. De Manuela Fundacion heeft in het verleden de voetbalclub Granada van de ondergang gered en zich meermaals ingezet om lokale projecten te ondersteunen. Nu zoekt de stichting dus een groter platform om haar activiteiten te ontplooien.

Gerry Ryan: "We zijn blij dat er nu zekerheid was"
Gerry Ryan (ploegbaas bij Mitchelton-Scott) is opgelucht dat er nu financiële zekerheid is voor zijn team. “We zijn erg blij met de overeenkomst met Francisco Huertas en de Manuela Fundación. Vooral na deze lange periode van onzekerheid waarin we hebben gezeten. Het belang van de lange termijndeal is groot. We zijn geroerd door het verhaal van de Manuela Fundacion en kijken vooruit naar de samenwerking met zo'n genereus project."

  • Mitchelton-Scott

Laatste nieuws