Nieuwe fietsproducten: Almelose wielen en een eiwitreep

Wieler Revue selecteert iedere maand de nieuwste producten voor de actieve fietser. Deze editie: Almelose wielen, een ei...

Nieuwe fietsproducten: Almelose wielen en een eiwitreep

Wieler Revue selecteert iedere maand de nieuwste producten voor de actieve fietser. Deze editie:

Adviesprijs: € 5,99www.decathlon.nl

 

Supra§ Almelose wielenDe ontwerpers van Supra uit Almelo hebben het ontwerp van de RCA 55-naaf tegen het licht gehouden. Resultaat? De vernieuwde Supra RCA 55 Elite-wielsets, opgebouwd met Sapim CX Delta Straight Pull-spaken en 55mm hoge velgen. Het aluminium remvlak zorgt voor een betrouwbaar remgedrag en de industriële lagers zorgen voor een lichte loop. Er zijn versies beschikbaar voor zowel Shimano-, SRAM- als voor Campagnolo-cassettes.

Adviesprijs: € 949,- www.suprabikeparts.com

 

Odlo§ Kamikaze! Dankzij het nieuwe assortiment van Odlo houden winderige dagen op de fiets je niet meer tegen. Het unieke, aerodynamische ontwerp door de Noorse/Zwitserse fabrikant vermindert de weerstand en zorgt voor optimaal draagcomfort, zelfs bij stormweer. Het Kamikaze Aero-shirt is voorzien van een lange, onzichtbare rits vooraan, gelijmde naden en een lage kraag voor een gestroomlijnde, aerodynamische pasvorm.

Adviesprijs: € 120,-www.odlo.com

 

Maxim§ EiwitreepMAXIM heeft twee nieuwe eiwitrepen ontwikkeld: de Soft Raspberry en Crispy Brownie. De smaakvolle repen bevatten slechts 160 kcal en maar liefst 20 gram eiwit per reep. Eiwitten zijn dé belangrijkste bouw- sto en voor een sterk lichaam en stimuleren de (vet) verbranding. Als je het lastig vindt om via normale voeding voldoende eiwitten (en weinig vetten en sui- kers) binnen te krijgen, dan is deze eiwitreep een prima aanvulling.

Adviesprijs: € 2,89 www.maximsportvoeding.nl